Stafi i Programit – Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobileve Baçelor 2022/2023

Stafi i Programit

Tabela e mësimdhënësve në programin e sudimit:
Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobilieve – Bachelor 2022/2023

Nr. FT/

PT

Emri dhe mbiemri Kualifikimi Titulli akademik
1. FT Agron Bajraktari Dr. Sc. Profesor
2. FT Muhamet Ymeri Dr. Sc. Prof. Asoc.
3. FT Bashkim Thaqi Dr. Sc. Prof. Asoc.
4. FT Rrahim Sejdiu Dr. Sc. Prof. Asoc.
5. FT Afrim Loku Dr. Sc. Prof. Asoc.
6. FT Bislim Lekiqi Dr. Sc. Prof. Asoc
7. PT Sokol Krasniqi Dr. Sc. Prof. Asoc
8. FT Ramadan Topuzi Dr. Sc. Prof.As
9. FT  Fakije Zejnullahu Dr. Sc. Prof.As.
10. FT  Leonora Rudhani Dr. Sc. Prof.As.
11. FT Bashkim Musliu Dr. Sc. Prof.As.
12. FT Arben Tërstena Dr. Sc. Prof.As.
13. FT Florit Hoxha PhD. c. Prof.As.
14. FT Lejla Ibrahimi PhD. c. Prof.As.
15. FT Faton Spahiu PhD. c. Ligjërues
16. FT Feride Qerolli PhD. c. Ligjërues
17. FT Lulzim Idrizi PhD. c. Ligjërues
18. FT Bujar Jashari PhD. c. Ligjërues
19. FT Kushtrim Cukaj PhD. c. Ligjërues
20. FT Etlevë Blaka PhD. c.  Lektor
21. FT Anylë Shala MSc.  Lektor
Thirrje e hapur për Mobilitet të Studentëve nga Universiteti i Ekologjisë dhe Menaxhmentit, Varshavë

Universiteti i Ekologjisë dhe Menaxhmentit në Varshavë, në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), në kuadër të programit Erasmus+ International Credit Mobility, të financuar nga Komisioni Evropian, hap thirrjen për mobilitet për semestrin Veror 2024. Thirrja për mobilitet përmban 2 bursa dedikuar për studentët e UShAF, të nivelit bachelor dhe master. […]

This post is also available in: English