Zyra për Marrëdhënie Ndërkombëtare

Lajmet

Thirrje e hapur për Mobilitet të studentëve dhe stafit akademik

Universiteti Teknik i Rigas në Letoni (RTU) në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), në kuadër të programit Erasmus+ International Credit Mobility, të financuar nga Komisioni Evropian, hap thirrjen për bursa për mobilitet, për semestrin pranveror 2023. Thirrja për Mobilitet përmban 6 bursa për mobilitet të studentëve dhe 2 për…

Përfaqësues të Ambasadës Franceze dhe Qendrës Universitare Frankofone vizituan UShAF

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, priti sot në takim përfaqësuesin e Ambasadës Franceze, z. Donato Giuliani – Këshilltar për bashkëpunim dhe veprimtari kulturore në Ambasadën e Francës në Kosovë dhe znj. Valbona Berisha – Koordinatore e Qendrës Universitare Frankofone. This post is also available in: English

“Falë angazhimit të menaxhmentit, stafit akademik dhe administrativ të UShAF, unë po ndjekë studimet në Universitetin e Ekologjisë dhe Menagjmentit në Varshavë, përkatësisht në profilin Arkitekturë e Interierit. Sistemi i mësimit këtu është shumë i kuptueshëm, mirëpo ajo çfarë po na ndihmon më së shumti është vetë prania në këtë pjesë të Evropës, si dhe mundësia për të parë nga afër dhe analizuar arkitekturën, stilet e interiereve që mbizotërojnë në këto qytete.

Lorita Rama
Studente në Fakultetin e Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit

Lista e Marrëveshjeve Ndërkombëtare

Zyra për Marrëdhënie Ndërkombëtare

Prof. Dr. Bujar Pira 


Prorektor për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Sigurim të Cilësisë
[email protected]

Fatime Musliu


Zyrtare për Marrëdhënie Ndërkombëtare në UShAF
[email protected]

This post is also available in: English