Administrata

of the University of Applied Sciences in Ferizaj

Administrata e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Armend Hysa
U.D. Sekretar i përgjithshëm i UShAF
[email protected]

Hanumshahe Çerkini
Asistente e Rektorit
[email protected]

Blerina Bytyci
Zyrtare për Informim dhe Monitorim të Mediave
[email protected]

Pajtim Rrustemi
Zyrtar për Çështje akademike
[email protected]

Lendita Rreba Selimi
Zyrtare e Personelit
[email protected]

Lavdim Bajrami
Zyrtar për Biblioteka
[email protected]

Leonora Sylejmani
Zyrtare Ligjore
[email protected]

Xhemajl Uksmajli
Zyrtar për Mbështetje të Kërkimeve Shkencore
[email protected]

Vjollca Musolli
Zyrtare për Logjistikë
[email protected]

Besa Rexhepi
Zyrtare e Shërbimit të Studentëve

[email protected]

Njazi Ramadani
Zyrtar i TI
[email protected]

Ganimete Heta
 Laborante për Fizikë dhe Kimi
[email protected]

This post is also available in: English