Rregullore

Rektori Bajraktari priti në takim Rektorin Tode nga Universiteti i Flensburg dhe z. Böttcher nga Ambasada Gjermane

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari priti në takim Rektorin, Dr. Sven Tode nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Flensburg, Gjermani dhe Udhëheqësin për kulturë, komunikim dhe media, z. Christian Böttcher nga Ambasada Gjermane në Kosovë. This post is also available in: English

This post is also available in: English