Senati

Senate of University of Applied Sciences in Ferizaj

agron-B-150x150

Prof. Dr. Dr. Dr. DI Agron Bajraktari, MSc., MBA

Rektor-Kryesues i Senatit
Phone: +377 000 000
BujarPira

Prof. Dr. Bujar Pira

Prorektor për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Sigurim të Cilësisë
Phone: +377 000 000
Fakije zejnullahu

Prof. As. Dr. Fakije Zejnullahu

Prorektore për Inovacion, Teknologji dhe Digjitalizim
Phone: +377 000 000
Flamur-Salihu

Lecturer MSc.Flamur Salihu

Prorektor për Bashkëpunim me Industri, Punë Praktike dhe Aktivitete Komerciale
Phone: +377 000 000
RrahimSejdiu

Prof. Asoc. Dr. Rrahim Sejdiu

Prorektor për Mësim, Shkencë dhe Çështje të Studentëve
Phone: +377 000 000
arben-terstena

Prof. Ass. Dr. Arben Tërstena

Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë
Phone: +377 000 000
sokol-krasniqi

Prof. Asoc. Sokol Krasniqi

Dekan i Fakultetit të Menaxhmentit
Phone: +377 000 000
bashkim-cerkini

Prof. Asoc. Dr. Bashkim Çerkini

Dekan i Fakultetit të Inxhinierisë dhe Informatikës
Phone: +377 000 000
Bujar Jashari

Lecturer MSc. Bujar Jashari

Dekan i Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit
Phone: +377 000 000
florit Hoxha kuti

Lecturer M. A. Florit Hoxha

Dekan i Fakultetit të Arteve të Aplikuara
Phone: +377 000 000
Petrit Hasanaj

Prof. Ass. Dr. Petrit Hasanaj

Dekan i Fakultetit të Turizmit dhe Ambientit
Phone: +377 000 000
Etleva blakaj

Lector MSc. Etleva Blakaj

Përfaqësuese nga Fakulteti i Arteve të Aplikuara
Phone: +377 000 000
mimoza zhubi

Prof. Asoc. Dr. Mimoza Zhubi

Përfaqësuese nga Fakulteti i Turizmit dhe Ambientit
Phone: +377 000 000
FerideQorrolli

Lecturer MSc. Feride Qorrolli - Lubishtani

Përfaqësuese nga Fakulteti i Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit
Phone: +377 000 000
FotoZbrazet

Samir Selmani

Përfaqësues nga Parlamenti i Studentëve
Phone: +377 000 000
FotoZbrazet

Prof. As. Dr. Gjelosh Vataj

Përfaqësues nga Fakulteti i Inxhinierisë dhe Informatikës
Phone: +377 000 000
FotoZbrazet

Prof. As. Dr. Gazmend Deda

Përfaqësues nga Fakulteti i Menaxhmentit
Phone: +377 000 000
besa_rahimi-300x300

MSc.Besa Rexhepi

Përfaqësuese nga administrata
Phone: +377 000 000
Armend Hysa

Armend Hysa

Sekretar i Përgjithshëm
Phone: +377 000 000

This post is also available in: English