Stafi i Programit – Dizajn Grafik dhe Multimedia 2022/2023

Program Staff

Tabela e mësimdhënësve në programin e sudimit:
Dizajn Grafik dhe Multimedia 2022/2023- Baçelor

Nr. FT/PT Emri dhe Mbiemri Kualifikimi Thirrja akademike
1. PT Mirsad Lushtaku MSc. Profesor
2. PT Bardhyl Bejtullahu MSc. Prof. Asoc.
3. FT Bashkim Musliu Dr. Sc. Prof. As.
4. FT Arta Jashari Dr. Sc. Prof. As.
5. FT Arben Tërstena Dr. Sc. Prof. As.
6. FT Ismail Mehmeti Dr. Sc. Prof. As.
7. FT Agim Thaçi Dr. Sc. Prof. As.
8. FT Florit Hoxha  PhD C. Prof. As.
9. FT Lejla Ibrahimi PhD C. Prof. As.
10. FT Lebibe Topalli MSc. Prof. As.
11. FT Faton Spahiu PhD. c. Ligjërues
12. FT Etleva Blakaj PhD. c. Lektor
13. FT Anylë Shala MSc. Lektor

 

Ftesë për pjesëmarrje në Ekspozitën “Profesionistët e së Ardhmes”

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), ka kënaqësinë të ju ftojë në hapjen e Ekspozitës së radhës “Profesionistët e së Ardhmes 2024”. This post is also available in: English

This post is also available in: English