Stafi i Programit – Dizajn Grafik dhe Multimedia

Stafi Akademik

Tabela e mësimdhënësve në programin e sudimit:
Dizajn Grafik dhe Multimedia – Baçelor

 

No Emri dhe Mbiemri Kualifikimi Thirrja akademike
1. Mirsad Lushtaku M. A. Prof.
2. Bardhyl Bejtullahu M. A. Prof. Asoc.
3. Bashkim Musliu Dr. Sc. Prof. As.
4. Florit Hoxha  PhD C. Prof. As.
5. Lejla Ibrahimi PhD C. Prof. As.
6. Arben Tërstena Dr. Sc. Prof. As.
7. Arta Jashari Dr. Sc. Prof. As.
8. Agim Thaçi Dr. Sc. Prof. As.
9. Anylë Shala MSc. Lecturer
10. Etleva Blakaj PhD. C. Lecturer
11. Faton Spahiu PhD. C. Lecturer

 

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës së Rektorëve të Universiteteve Publike të Kosovës, ka marrë pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit, e cila është mbajtur në Tiranë, me moton “Partneritet për përsosmëri – […]

This post is also available in: English