Në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), u mbajt aktivitet sensibilizues për muajin Rozë, organizuar nga komuna e Ferizajt – Sektori i Rinisë së Komunës së Ferizajt, në bashkëpunim me UShAF.

Gjatë takimit u diskutua për bashkëpunimin që ka UShAF me LMT dhe mundësitë e bashkëpunimit edhe në të ardhmën.

Rektori Bajraktari u spjegoi përfaqësuesëve të LMT për veçoritë e Universitetit, drejtimet, stafin akademik dhe në veçanti foli për bashkëpunimin me industrinë që i bënë studentët të aftësohen më shumë në profesion dhe të sigurojnë të ardhmen e tyre.

Gjithashtu, Rektori foli edhe për bashkëpunimin ndërkombëtarë dhe ligjërues të shumtë që sjell ky bashkëpunim nga e gjithë bota, të cilët pajisin studentët me njohuri të përgjithshme.

Ndërsa, përfaqësuesit e Zyres Ndërlidhëse të KFOR-it, falënderuan Rektorin për pritjen dhe premtuan se do të shqyrëtojnë mundësitë e bashkëpunimit edhe në të ardhmen.

This post is also available in: English