Senate

Senate of University of Applied Sciences in Ferizaj

agron-B-150x150

Prof. Dr. Dr. Dr. DI Agron Bajraktari, MSc., MBA

Rektor - Kryesues i Senatit
Phone: +377 000 000
BujarPira

Prof. Dr. Bujar Pira

Prorektor për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Sigurim të Cilësisë - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
Fakije zejnullahu

Prof. As. Dr. Fakije Zejnullahu

Prorektore për Digjitalizim, Inovacion dhe Teknologji të Informacionit - Anëtare e Senatit
Phone: +377 000 000
Flamur Salihu

Ligjërues Flamur Salihu

Prorektor për Bashkëpunim me Industri, Punë Praktike dhe Aktivitete Komerciale - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
RrahimSejdiu

Prof. Asoc. Dr. Rrahim Sejdiu

Prorektor për Mësim, Shkencë dhe Çështje Studentore - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
arben-terstena

Prof. As. Dr. Arben Tërstena

Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
sokol-krasniqi

Prof. Asoc. Sokol Krasniqi

Anëtar i Senatit - Dekan i Fakultetit të Menaxhimit
Phone: +377 000 000
bashkim-cerkini

Prof. Asoc. Dr. Bashkim Çerkini

Dekan i Fakultetit të Inxhinierisë dhe Informatikës - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
Bujar Jashari

Ligjërues Bujar Jashari

Dekan i Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
florit Hoxha kuti

Ligjërues M. A. Florit Hoxha

Dekan i Fakultetit të Arteve të Aplikuara - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
Petrit Hasanaj

Prof. As. Dr. Petrit Hasanaj

Dekan i Fakultetit të Turizmit dhe Ambientit - Anëtar i Senatit
Phone: +377 000 000
Etleva blakaj

Lektor MSc. Etleva Blakaj

Anëtare e Senatit
Phone: +377 000 000
mimoza zhubi

Prof. Asoc. Dr. Mimoza Zhubi

Anëtare e Senatit
Phone: +377 000 000
FerideQorrolli

Ligjeruese MSc. Feride Qorrolli - Lubishtani

Anëtare e Senatit
Phone: +377 000 000
FotoZbrazet

Samir Selmani

Anëtare e Senatit
Phone: +377 000 000

This post is also available in: Albanian