Dokumente dhe Manuale

Studenti Pajtim Qeriqi fiton vendin e tretë në garën e kuzhinierëve të Kosovës

Pajtim Qeriqi, student në fakultetin e Turizmit dhe Ambientit, njëherit edhe menaxher i hotelierisë, së bashku me kuzhinierët Faton Maloku dhe Ermedin Daci, fituan vendin e tretë në garën e kuzhinierëve të Kosovës, organizuar nga Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës. This post is also available in: English

This post is also available in: English