Ftoheni të merrni pjesë në ligjeratë online me Arta Statovci. Arta është një eksperte e inteligjencës artificiale, strategjisë së inovacionit dhe transformimit me mbi një dekadë përvojë duke punuar me drejtuesit e C-suite në kompani të ndryshme prestigjioze në fusha të ndryshme, përfshirë menaxhimin dhe integrimin e intelegjencës artificiale në projekte të ndryshme arkitektonike dhe përtej.

Ajo është Drejtuese e Bordit NextGen në LEAD Network Europe, e cila vazhdon të menaxhoj me dhjetëra projekte në organizata konkuruese. Ndjekja e ligjeratës do të bëhet online me datë 20.11.2023 në ora 17:00 përmes linkut në google meet: https://meet.google.com/qhh-seyy-swg

 

This post is also available in: English