Të nderuar besimtarë myslimanë,

Dita e Kurban Bajramit është dita e madhe e njerëzimit, e cila sjellë në vëmendjen tonë sakrificën, faljen, tolerancën, mirëkuptimin dhe shumë vlera universale.

Këto janë vlera që sjellin paqe e harmoni mes nesh dhe kudo në botë, prandaj të kujdesemi që këto vlera t’i lartësojmë dhe t’i përcjellim te pasardhësit.

Paçi shëndet e gëzime gjithmonë në familjet tuaja!

Me fat Kurban Bajrami!

Me respekt,

Prof. Dr. Agron Bajraktari, Rektor