Jeni një punëkërkues i ri që kërkon të dallohet në tregun konkurrues të sotëm të punës? Bashkohuni me ne sesionet e trajnimit për Aftësi të Buta në Panairin e Punës!

Komuna e Ferizajt në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe në mbështetje të Qeverisë Gjermane përmes GIZ Kosova, do të organizojnë sesione trajnimi gjithëpërfshirës të Soft Skills, që do të ndodhë para dhe gjatë Panairit të Punës në Ferizaj!
📅 Datat:
Trajnimi para panairit të punës: 16, 17, Tetor, 2023
🕒 Koha: Sesioni i Parë: 09:30 – 12:30 Sesioni i Dytë: 14:00 – 17:00
🏢 Vendndodhja: Informimi përmes email
Gjatë sesioneve të panairit të punës: 18 Tetor, 2023
🕒 Koha: Sesionet ofrohen gjatë kohëzgjatjes së panairit
🏢 Vendndodhja: Sheshi „Adem Jashari“, Ferizaj
Mos e humbisni këtë mundësi fantastike për të përmirësuar punësimin tuaj dhe për të lënë një përshtypje të mirë te punëdhënësit potencial. Trajnimi është FALAS për të gjithë pjesëmarrësit në Panairin e Punës!
Për të siguruar vendin tuaj, klikoni në këtë link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc65hrnCMy0pa…/viewform
Investoni në veten tuaj dhe hapni dyert për një të ardhme më të ndritshme. Mezi presim t’ju shohim në trajnim dhe në Panairin e Punës! 💼🌟