Konkurs pune

Promobi LLC eshte nje kompani ferizajase e njohur per prodhimin e mobileve. Meqe jemi në proces to rritjes se kapaciteteve te prodhimit dhe zgjerimit në tregje të reja, ne kërkojmë ti shtojmë ekipit tone bashkepunetore të motivuar dhe të përkushtuar. Lokacioni i pozitave eshte fabrika ne Ferizaj.

 1. Inxhiniera te makinerise (2 pozita)

Detyrat Kryesore:

 • Operim dhe mirëmbajtja te pajisjeve të prodhimit dhe hapesires se punes
 • Diagnostikim dhe zgjidhje problemesh
 • Kontrolle te kualitetit te produkteve

Kushtet

 • Diplomë ose ne vitin e fundit te studimeve te Inxhinierise Mekanike
 • Aftësi analitike dhe në zgjidhjen e problemeve
 • Aftësi të mira organizative dhe komunikimi
 • Njohurite e gjuhes angleze jane perparesi

Per kete pozite, kompania ofron trajnime te specializuar me prodhuesin e makinave gjermane Holzer.

 1. Operator në Prodhimin e Mobiljeve (3 pozita)

Kushtet:

 • Të paktën 2 vjet përvojë në një pozicion të ngjashëm në prodhimin e mobiljeve (kuzhinave, dhomave te gjumit, garniturave etj).
 • Përkushtim ndaj sigurisë dhe standardeve të cilësisë.
 • Shkathtësi të mira komunikimi dhe aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi.

 

 1. Depoist/Shofer (nje pozite)

Kushtet:

 • Të paktën një vit përvojë si depoist or pune ne fushe te ngjajshme.
 • Patentë shoferi valide kategori B.
 • Aftësi të mira organizative dhe aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi.
 1. Ndihmës Operator – Praktikant me Pagesë (5 pozita)

Praktikantët do të fillojnë me punë në montimin dhe instalimin e mobiljeve, duke mësuar bazat e prodhimit dhe operimit të makinave. Me kalimin e kohës ata do të kenë mundësinë të avancojnë në role më të specializuara si Operatorë të Prodhimit.

Kushtet

 • Interesim për të mësuar dhe të punuar në industri të mobiljeve.
 • Përkushtim ndaj punës në grup dhe ndaj cilësisë së produktit.
 • Aftësi bazë komunikimi dhe të qenit të organizuar.

Apliko tani! Dërgoni CV-në tuaj në [email protected]  sa me heret

Na kontaktoni ne +383 44932594  ose +38345999102