Të nderuar profesorë dhe profesoresha,
Në këtë ditë të veçantë, faleminderit për punën dhe angazhimin, faleminderit për të gjitha!

Puna juaj ndër vite për edukimin tonë është kontributi më i madh që mund ta jepni për Ne dhe ndërtimin e shtetit tonë!

Andaj, ju jemi falënderues për mbështetjen dhe angazhimin që e keni dhënë në fushën e arsimit dhe për çdo sferë tjetër të jetës.

Paçi shëndet, mbarësi dhe shumë suksese!

Gëzuar 7 Marsin!📚

Sinqerisht,
Leona Jahiri – Kryetare e Parlamentit Studentor