Njoftim për ngjarje virtuale rreth Inteligjencës Artificiale

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me dt. 02 Nëntor 2023 mbahet webinar,  ku nga ekspertet e njohur në fushën e AI mund të mësoni rreth aftësive thelbësore të Inteligjencës Artificiale për të përshtatur në epokën e AI.

Këto përfshijnë aftësitë strategjike dhe funksionale të AI, si dhe dizajnimin e ambienteve të punës të fuqizuara nga AI.
Përshtatja është kyçe në konkurrencën e ekonomisë së drejtuar nga AI.

Folësit:
1) Arta Statovci; AI & Future of Work Board Member at LEAD Network Europe; Consult AI Founder
2) Nadia Harris; Head of HR at Receeve; Remote Work Advocate Founder
3) Ankit Solanki;  Head of Organic Growth at InVideo & Angel investor

 

Mos e humbni këtë mundësi. Regjistrohuni tani!

Linku për regjistrim: https://leadmembers-eu.net/events/124974