Njoftohet studentët e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj që kanë të drejtë për aplikimi për bursë nga MASHT 2019-20 se procedurat janë këto:

  1. Nga qasja në SMU duhet të klikojmë TJERA – APLIKO PËR BURSË

2. Kliko butonin APLIKO

3. Pasi ju shfaqet njoftimi “Ju aplikuat me sukses” shtypni raportin më posht dhe e dorezoni tek Administrata Qendrore e Universitetit.