Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Ditës Ndërkombëtare të Punës (1 Majit) dhe festës së Bajramit të Madh, me datën 02.05.2022 (e Hënë) dhe me datën 03.05.2022 (e Martë) do të jenë ditë pushimi.