Njoftohen studentët e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), të cilët për shkak të Pandemisë, nuk i kan marrë ID-kartelat, se tani ato mund t’i marrin te zyrtari i TI-së, Njazi Ramadani, duke filluar nga data 15.06.2021, çdo ditë nga ora 10:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 15:00.