Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së Pashkëve Katolike me datën 01.04.2024 (e Hënë) do të jetë ditë pushimi.

Ferizaj, 29.03.2024                                       NGA REKTORATI I UShAF