Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se me datë 02.10.2023 (e Hënë) do të filloj viti i ri akademik 2023/24 andaj ftoheni të gjithë që të merrni pjesë në manifestimin qendror ku do të mbahet në Amfiteatrin e Madhë, “Hyzri Beqiri-Varoshi” duke filluar nga ora 09:00 ku do të jenë të ftuar studentët e rinjë dhe ata aktual të nivelit bachelor dhe master.