Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Ditës Ndërkombëtare të Punës, me datën 01.05.2023 (e Hënë) do të jetë ditë pushimi.