Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe për nderë të Festës së Pashkëve Katolike me datën 10.04.2023 ( e Hënë) dhe me datën 11.04.2023 ( e Martë) do të jetë ditë pushimi.

Ferizaj, 07.04.2023                                                                                                                                     NGA REKTORATI I UShAF