Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së Bajramit të Vogël, me datën 28.06.2023 (e Mërkurë) do të jetë ditë pushimi.

Ferizaj, 26.06.2023                                                                                                                                                                                    NGA REKTORATI I UShAF