Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës me datën 17.02.2023 ( e Premte) do të jetë ditë pushimi.