Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të  Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, me datën 09.04.2024 (e Martë) dhe për nderë të festës së Bajramit të Madh me datën 10.04.2024 ( e Mërkurë) do të jenë ditë pushimi.

Ferizaj, 08.04.2024                                       NGA REKTORATI I UShAF