Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të festës së Ditës së Pavarësisë së Kosovës, me datën 19.02.2024 ( e Hënë) do të jetë ditë pushimi.