Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i UShAF, se me vendimin e Qeverisë së Kosovës, për nderë të festës së 28 Nëntorit, me datë 28.11.2022 (e Hënë), do të jetë ditë pushimi.