Të nderuar studentë, staf akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), duke pasur parasysh se për shkak të pandemisë COVID-19, ligjëratat në UShAF janë duke u mbajtur në mënyrë virtuale dhe administrata është duke punuar me korespodencë dhe me dalje në punë sipas nevojës, e vlerësojmë të nevojshme të ju njoftojmë se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare ditë pushimi do të jenë:

1. E enjte, 09.04.2020 – Dita e Kushtetutës së Republikës së
Kosovës;
2. E hënë, 13.04.2020 – Pashkët Katolike;
3. E hënë, 20.04.2020 – Pashkët Ortodokse.

NGA REKTORATI I UShAF