Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), shpallë rezultatet preliminare të konkursit plotësues për pranim të studentëve të rinj në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2020/21.

Njëherit, UShAF bazuar në vendimin e Senatit të UShAF, nr. 1658/20 datë: 02.09.2020, njofton se vendet e rezervuara për kuotat e komuniteteve joshumicë në Kosovë dhe për shqipëtarët që jetojnë jashtë territorit të Kosovës, si: Shqipëri, Maqedoni, Mal i Zi, Luginë e Preshevës, do të plotësohen me kandidatët e ranguar me më shumë pikë në listën e të papranuarve në programet si në vijim:

 • Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobilieve
 1. Arbnora Arben Mirena,
 2. Fjolla Agim Veseli,
 3. Shkurte Ismet Vranovci,
 4. Laura Zimer Ahmeti,
 5. Dafina Kemajl Çaka,
 6. Rinesa Fatmir Jashari,
 7. Eliza Rexhep Qerimi,
 8. Dionis Fadil Terziu,
 9. Valmira Muharrem Brruti,
 10. Yllka Bejtush Ibrahimi,
 11. Endrit Liman Isufi.
 • Menaxhmenti i Hotelierisë dhe Turizmit
 1. Shkelzen Ramadan Bajrami,
 2. Valmir Shukri Sallahu,
 3. Drilon Isak Guri,
 4. Egzona Bedri Maloku,
 5. Agim Rrustem Bajrami,
 6. Endrit Musli Kurtishi,
 7. Enise Ramadan Hoxha,
 8. Albina Xhevat Spahiu,
 9. Dionita Faton Mulaku,
 10. Lirim Halil Jakupi,
 11. Shkurte Imri Xhemajli,
 12. Lindita Hazbi Karaliti,
 13. Hamide Besim Shabani,
 14. Argjend Fadil Obrazhda,
 15. Aid Muhamet Bajraktari,
 16. Rinetë Gzim Shabani,
 17. Herolinda Adnan Nuha,
 18. Yllka Avni Hashani,
 19. Beqir Danush Leka,
 20. Edona Nexhat Kadriu,
 21. Lulzim Xhavit Shaqiri,
 22. Majlinda Xhelal Koshtanjevac,
 23. Bleona Skender Mustafa,
 24. Alberta Fadil Syla,
 25. Denis Emrush Lalinovci,
 26. Verona Fehim Spahiu.
 • Arkitektura dhe Dizajni i Interierit me Prodhime nga Druri (Master)

Kodi i kandidatit:

 1. 000007,
 • Inxhinieria dhe Informatika (Master)

Kodi i kandidatit:

 1. 000011,
 2. 000009,
 3. 000005,
 4. 000008,
 5. 000013,
 6. 000012

Nga Administrata Qendrore e UShAF

Datë: 26.10.2020.