Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderëFestës së Vitit të Ri , me datën 1 dhe 2, Janar 2020 (ditë e Mërkure dhe e Enjte), do të jetë ditë pushimi.

Urime Festa