Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së 1 Majit – Ditës Ndërkombëtare të Punës, me datë 3 Maj 2021 (e hënë) dhe për nderë të Festës së Pashkëve Ortodokëse, me datë 4 Maj 2021 (e martë), do të jetë ditë pushimi.