Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së Krishtlindjes Katolike, me datën 27.12.2021 (e Hënë) do të jetë ditë pushimi.