Lajmërohen organizatat studentore që garojnë për zgjedhjet studentore 2022 në UShAF dhe të interesuarit tjerë se aplikimi i vëzhguesëve për vëzhgimin e procesit zgjedhor në zgjedhjet studentore 2022, bëhet me datën 29.09.2022 nga ora 08.00 deri në orën 15.00. Shkarko lajmërimin

Kryesues i KQZ-së
Armend Hysa