Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i UShAF, se për nderë të Ditës Ndërkombëtare të Punës, me datën 01.05.2024 (e Mërkurë) do të jetë ditë pushimi

Ferizaj, 30.04.2024  NGA REKTORATI