Lajmërohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), se sipas Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të Festës së Vitit të Ri, me datën 3 Janar 2022 (e Hënë) dhe me datën 4 Janar 2022 (e Martë), do të jenë ditë pushimi.