Të nderuar studentë dhe staf akademik i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj,

Kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë në ceremoninë solemne të ndarjes së titullit “Doctor Honoris Causa” i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, profesorëve Alexander Petutschnigg dhe Michael Ebner nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Salzburg.

Ceremonia do të mbahet me 24 Maj 2023, në ora 10:00.

Vendi: Amfiteatri “Hyzri Beqiri-Varoshi”, Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Ju mirëpresim!