Universiteti i Tuscia në Itali, organizon Ditë Virtuale të Hapur për Universitetet nga vendet e Ballkanit. Gjatë këtij organizimi do të shpaloset programi i cili përbën 40 bursa studimi për studentët e huaj.

Të gjithë të interesuarit nga stafi akademik, hulumtuesit e rinjë dhe studentët janë të ftuar të marrin pjesë në këtë ngjarje e cila do të mbahet online me datë 29 prill nga ora 16:00-17:00.

Ngjarja do të organizohet në gjuhën angleze.

Për tu regjistruar, kliko këtu dhe plotëso formularin:

http://www.unitus.it/it/unitus/international2/articolo/get-to-know-unitus