Ftohen studentët në nivelin master në Kosovë që të aplikojnë për bursë në Fondacionin Federal Gjerman për Mjedisin (DBU) për 6-12 muaj.

Afati i fundit i aplikimit për këtë sezon është 5 shtator 2022. 

Për më shumë informacion mund të gjeni  në dokumentet e bashkangjitura dhe në këtë link https://www.dbu.de/2600.html

Förderleitlinien des MOE Programms

Flyer Fellowships for graduates from Central and Eastern Europe (CEE)

Broschüre Fellowships for graduates from Central- and Eastern Europe (CEE) – [Broschüre] -1